De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delic
De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale.
Din amestecul a doua ingrediente simple, mustar si putina smantana, vei obtine un sos cremos si foarte gustos, intr-un timp record. Sosul este ideal pentru carnea rosie, iar datorita ingredientului secret, mustarul, noul gust al fripturii tale ii va cucerii pe toti invitatii de la masa de Sarbatori! Carnea rosie se prajeste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei de masline. Cand este gata, se asaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie se amesteca mustarul si smantana pana cand acesta devine o crema consistenta. Dupa gust se poate adauga in sos sare si piper.
La final, se toarna sosul peste carne.
Pofta buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti