Friptura inabusita condimentata

Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc
  • 4-5 catei de usturoi
  • o ceapa potrivita
  • 150 ml suc de rosii
  • 250 ml vin rosu sau bere
  • un paharel de tuica (optional)
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbrisor
  • busuioc
  • boia
  • un varf de cutit de mustar
  • vegeta
  • 30 g. margarina sau unt

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se adauga bucatile de carne, peste care se toarna vinul sau berea, tuica si sosul de rosii, se condimenteaza cu toate condimentele de mai sus dupa gust, se pune putina apa daca mai este cazul ca sa acopere carnea si se lasa la foc mic, acoperita.Se lasa sa scada pana sa rumeneste carnea sau daca doriti se poate lasa cu putin sos.
Se poate servi impreuna cu cartofi la tava si muraturi!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...