Friptura inabusita nemteasca

Se pun pe fundul unei cratite cateva feliute de slanina, deasupra carnea, si se frige pe o parte si pe alta timp de 20 de minute. Se adauga un morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate kg pulpa de porc
  • slanina
  • un morcov
  • 3 cepe
  • bere neagra

Mod de preparare

Se pun pe fundul unei cratite cateva feliute de slanina, deasupra carnea, si se frige pe o parte si pe alta timp de 20 de minute. Se adauga un morcov taiat bucati si 2-3 cepe felii, apoi se acopera cu bere neagra. Se pune un capac peste cratita, se da la cuptor sa fiarba inabusit timp de 3 ore.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Eclere cu crema de ananas

Eclerele sunt un desert foarte gustos . Mie imi place sa fac acest aluat de gogosele foarte pufoase si simplu de facut . Le...

Eclere cu crema de ananas
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise