Carnea se portioneaza, se unge cu ulei si se condimenteaza. Se unge tava de la aragaz cu ulei. Se pun portiile de carne in tava si printre ele se pun
Carnea se portioneaza, se unge cu ulei si se condimenteaza. Se unge tava de la aragaz cu ulei. Se pun portiile de carne in tava si printre ele se pun merele intregi spalate. se toarna o ceasca de apa si se baga la cuptor. Din cand in cand se mai completeaza cu apa (daca este cazul), apoi se lasa sa se rumeneasca.
Se serveste cu mar copt alaturi si cartofi natur.
Astazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura