Friptura la gratar in stil corean este o reteta culinara deosebita. Invata cum sa o prepari cu ingredintele: carne, fructe, condimente.
Orice reteta de friptura iese delicioasa daca ii stii secretul. Pentru carne la gratar in stil corean trebuie sa mixati ca pentru un piure, usturoiul, ceapa, kiwi si ghimbirul. Apoi puneti-le intr-un vas in care adaugati restul de ingrediente si amestecati bine. Puneti carnea intr-un vas cu acesta marinata, acoperiti vasul si lasati la frigider peste noapte. A doua zi dati carnea la gratar. Cum afara era frig si zapada am facut carnea pe gratare de aluminiu la cuptor, la optiunea grill (cam 25-30 min).
Serviti cu cartofi copti si muratura de varza in ardei, e foarte buna si cu orez, legume, cartofi piure. Reteta propusa de KikenHana
Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de-a Alinei Vicu (de pe bucataras.ro),...
Desert prajitura cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa