Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"

1. Taie friptura in bucati potrivite si pune-le intr-un castron mare. Într-un castron mic, combina sosul Adobo si sosul Worc

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •1
  • 5 kilograme pulpa de porc
  • •1 / 2 ceasca sos Adobo Delicioso
  • •1 / 3 ceasca sos Worcestershire
  • •4 sticle de bere
  • •1 / 2 ceasca ulei de palmier sau ulei de masline
  • •2 cepe mijlocii
  • tocate
  • •2 ardei grasi rosii fara seminte si nervuri
  • tocati
  • •2 ardei grasi verzi fara seminte si nervuri
  • tocati
  • •4 fire de ceapa verde tocate
  • •4 fire de usturoi verde tocate
  • •600 – 700 g rosii intregi zdrobite
  • •150 g bulion
  • •Sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

1. Taie friptura in bucati potrivite si pune-le intr-un castron mare. Într-un castron mic, combina sosul Adobo si sosul Worcestershire pentru a face o pasta in care se adauga berea. In acest bait se introduc bucatile de carne sa se marineze pentru 20-30 de minute la rece, de preferat in frigider.

2. Pune bucatile de carne, precum si marinata intr-o oala mai mare si adu la fierbere,dupa care redu treptat focul. Dupa ce ai micsorat flacara, acopera si lasa sa fiarba in jur de 3 ore, pana cand carnea se inmoaie.Scoate carnea din oala si pune-o deoparte, iar lichidul ramas pastreaza-l pentru folosire ulterioara.

3. Incinge uleiul intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare. Adauga ceapa, ardeiul, ceapa verde, rosiile. Prajeste-le aprox. 10 minute, pana se inmoaie. Adauga bulionul si carnea in tigaie impreuna cu 2 cesti de lichid ramas.Acopera vasuli si lasa-l sa fiarba circa 15 minute, pana sucul se lasa la fundul tigaii.
Cu garnitura de cartofi dulci si fasole boabe rosie

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Pasta de ton cu ardei copt

Îmi place pasta de ton și o combin în multe feluri. De data aceasta am combinat-o cu ardei copt și a ieșit...

Pasta de ton cu ardei copt
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa