Friptura talharului

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill. Cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 4 bucati ceafa de porc
  • 2 cepe rosii
  • 4 rosii de marime medie
  • 2 ardei verzi
  • amestec condimente pentru grill
  • ulei
  • folie
  • sare

Mod de preparare

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill.

Curatam cepele, indepartam coditele rosiilor si scoatem samburii din ardei. Feliem ceapa rondele si desprindem cercurile, taiem in rondele mai groase rosiile si ardeii si pastrand aceasta ordine le pozitionam pe carne.

Indoim foliile si le fixam deasupra.

Prajim in cuptorul pre-incalzit 20-30 de minute.

Servim cu paine proaspata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Piept de pui cu smantana ciuperci

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita cu vinete

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii