Friptura talharului

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill. Cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 4 bucati ceafa de porc
  • 2 cepe rosii
  • 4 rosii de marime medie
  • 2 ardei verzi
  • amestec condimente pentru grill
  • ulei
  • folie
  • sare

Mod de preparare

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill.

Curatam cepele, indepartam coditele rosiilor si scoatem samburii din ardei. Feliem ceapa rondele si desprindem cercurile, taiem in rondele mai groase rosiile si ardeii si pastrand aceasta ordine le pozitionam pe carne.

Indoim foliile si le fixam deasupra.

Prajim in cuptorul pre-incalzit 20-30 de minute.

Servim cu paine proaspata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Piept de pui cu smantana ciuperci

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita cu vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...