Gai pad cu pui

Gai pad este o mancare tipic thailandeza, picanta, nerecomandata persoanelor care au probleme cu stomacul. Totusi este foarte delicioasa, altfel nu am prezenta reteta.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2buc piept de pui
  • 3 ardei mici iuti
  • 2 cepe medii
  • 3 catei usturoi
  • o cana supa de carne
  • 300g ciuperci urechi de lemn
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 morcov
  • 1lg sos de soia
  • 1lg suc de lamaie
  • ghimbir
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Aceasta reteta de pui este pe atat de simpla pe cat de multe ingrediente are, dar thalandezii sunt recunoscuti pentru aromele incredibile din mancaruri.

Punem putin ulei in wokul incins, adaugam usturoiul taiat in bucati mai mici si lasam 1-2 minute. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si ciupercile si lasam sa se rumeneasca pentru 3-4 minute. Adaugam restul de legume taiate bastonase si mirodeniile si mai lasam la foc iute pentru inca 3-4 minute.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mure, caise si crumble

Va era oare dor de o tarta facuta de mine? Aceasta este o combinatie perfecta de arome cu caise, mure si un aluat dulce...

Tarta cu mure, caise si crumble
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca