Pentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se oparesc, se spala, se racesc si se taie.
Pentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se oparesc, se spala, se racesc si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Painea se inmoaie in apa, se stoarce si i se indeparteaza coaja. Faina se cerne. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rinichii se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa si se scot separat. in uleiul ramas se inabusa ceapa, se adauga 500 ml apa fiarta, boia de ardei, foi de dafin, piper, sare si 50 g faina dizolvata in 50 ml apa rece. Cu 5 minute inainte de finalul fierberii, se adauga vin. Painea se amesteca cu 50 g faina, ou, piper, zahar, sare, jumatate din patrunjelul verde. Din compozitia obtinuta se formeaza galuste de marimea unui ou, care se fierb intr-un vas cu apa clocotita si sare timp de 5-10 minute.
Galustele cu rinichi de porc se servesc calde, cu cate 2 galuste la portie, sos, smantana, patrunjel verde deasupra.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa