Galuste de pasare cu orez

Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g legume asortate (morcovi
  • radacina de patrunjel
  • telina)
  • 400 g piept de pui
  • 2 galbenusuri
  • 4linguri faina
  • 2 linguri nuci macinate
  • sare
  • piper
  • 250 g orez
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml smantana
  • 400 ml supa
  • 200 ml vin
  • o lingurita amidon

Mod de preparare

Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta compozitie si se pun la fiert in apa sarata. Se fierb 10 min. Se fierbe orezul. Se decojesc rosiile si se taie cuburi. Se adauga ceapa si se calesc in ulei. Se adauga apoi orezul fiert si scurs. Smantana se fierbe cu supa si vin. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa si se leaga sosul. Se adauga legumele si galustele si se incalzesc in sos.
Se serveste imediat, dar este la fel de bun si rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca