Galuste de pasare cu orez

Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g legume asortate (morcovi
  • radacina de patrunjel
  • telina)
  • 400 g piept de pui
  • 2 galbenusuri
  • 4linguri faina
  • 2 linguri nuci macinate
  • sare
  • piper
  • 250 g orez
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml smantana
  • 400 ml supa
  • 200 ml vin
  • o lingurita amidon

Mod de preparare

Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta compozitie si se pun la fiert in apa sarata. Se fierb 10 min. Se fierbe orezul. Se decojesc rosiile si se taie cuburi. Se adauga ceapa si se calesc in ulei. Se adauga apoi orezul fiert si scurs. Smantana se fierbe cu supa si vin. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa si se leaga sosul. Se adauga legumele si galustele si se incalzesc in sos.
Se serveste imediat, dar este la fel de bun si rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...