Galusti din paine

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul p

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 250 g paine neagra
  • 1/8l lapte
  • un ou
  • 2-3 linguri faina
  • Umplutura: 250 g carne tocata
  • usturoi verde tocat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul pentru a nu se face cocoloase. Se intinde o foaie, se taie bucati. Pe fiecare se pune umplutura si se modeleaza galuste. Se fierb 20 min in apa sarata. Se servesc cu mincare de mazare.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...