Galusti din paine

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul p

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 250 g paine neagra
  • 1/8l lapte
  • un ou
  • 2-3 linguri faina
  • Umplutura: 250 g carne tocata
  • usturoi verde tocat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul pentru a nu se face cocoloase. Se intinde o foaie, se taie bucati. Pe fiecare se pune umplutura si se modeleaza galuste. Se fierb 20 min in apa sarata. Se servesc cu mincare de mazare.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca