Gasca umpluta cu ficat si ciuperci

Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina, ficat de gasca, unt, oua, marar, ciuperci, sare si piper.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gasca
  • pentru umplutura:
  • 250 g paine alba
  • ficatul de gasca
  • 100 g unt proaspat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar tocat
  • 100 g ciuperci.

Mod de preparare

Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina, ficat de gasca, unt, oua, marar, ciuperci, sare si piper.


Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se serveste calda.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac trandafir cu mere

Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...

Cozonac trandafir cu mere
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise