Ghiveci cu carne si legume

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea si buchetele de conopida.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 200 g mazare
  • 3-4 cartofi
  • 4 cepe
  • 4 foi de varza
  • 200 g fasole verde
  • 300 g bulion
  • o conopida mica
  • un dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • un pastirnac
  • o telina
  • patrujel
  • marar

Mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea si buchetele de conopida. Separat se prajeste carnea taiata cuburi cu bulionul si ceapa tocata mai mare. Se toarna legumele peste carne, se condimenteaza, se adauga putina apa, se acopera cu foile de varza si se da la cuptor. Cind ghiveciul este aproape gata se presara patrunjel si marar.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...