Pentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi. Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza. Se da focul de la aragaz la tare.
Pentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi.
Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se da focul de la aragaz la tare si se tin betele cu ficatul peste flacara.
Se tin pana sunt facute,dar grija sa nu se usuce prea tare.
Noi am servit gratarul din ficat de manzat cu pita, rosii si un sos cu smantana.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa