GRATIN DE PUI CU ARDEI

Pieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile conserva se scurg de lich

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Piept de pui dezosat-0.700kg
  • ciuperci conserva-0.200kg
  • ardei gras verde si rosu-0.300kg
  • ceapa-0.150kg
  • usturoi- 0.030kg
  • cascaval-0.075kg
  • branza Mozzarella-0.150kg
  • pesmet alb-0.050kg
  • ulei-0.100l
  • supa de pasare-0.350kg
  • faina-0.050kg
  • marar-0.050kg
  • patrunjel-0.050kg
  • piper- 0.002kg
  • sare-0.020kg

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie lamele. Ardeii grasi se curata de seminte, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se rade. Branza Mozzarella se taie cuburi. Verdeata se curata, se spala si se taie marunt. In ulei se inabusa pieptul de pui, apoi se scoate intr-un vas separat. In jiu se soteaza ceapa, ardeii grasi, ciupercile. Se adauga supa, sare, usturoi, verdeturi. Compozitia sotata se amesteca cu faina dizolvata in supa rece si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, peste cuburile din piept de pui. Deasupra se pun cuburile de Mozzarella, cascaval ras si se gratineaza.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca