Gulasul cu carne de porc este o mancare clasica ungureasca, care asigura necesarul de vitamine si proteine si care este foarte gustoasa si apreciata de multi.
Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.
Adaugam ardei tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.
Adaugam patrunjel verde la final.
Pentru amatorii de iute se poate adauga in reteta de gulas si sos iutel din camara Bunatati din Natura.
Gulasul cu carne de porc se serveste cald.
Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!
Salata hawaianaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj