Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand iar cand
Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand iar cand incepe sa se rumeneasca, se adauga boia, bulion, sare si putina apa. Se fierbe inabusit, pana ce carnea devine frageda. Separat se pregatesc galustele astfel: se freaca untul sau untura cu oul, faina, apa si sarea. Se amesteca totul bine. Se ia o lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se fierb 10 minute. Se scurg si se pun in mancare sau se oparesc cu unt si se servesc drept garnitura.
Merg de minune dimineata la cafea sau pachetel la scoala, servciu. Am ales sa le fac cu produse din gospodaria proprie, fara...
Chifle umplutePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura