Gulas de oaie

Pentru a prepara aceasta reteta de gulas sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de oaie, ardei iute, ardei gras, cepe, cartofi, faina, morcovi, patrunjel, telina, ou, bulion, piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie
  • 3 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 3 cepe
  • 3 cartofi
  • 3 linguri faina
  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 ou
  • piper
  • bulion

Mod de preparare

Carnea de oaie se taie bucatele, se rumeneste, se taie legumele marunt si se adauga si ele. Se adauga apa cat sa se acopere legumele. Se lasa sa fiarba cam 30 de minute, dupa care se adauga bulionul si sarea. Se mai lasa sa dea cateva clocote.

Ouale se bat cu faina si cu putina apa. Se toarna peste mancare. Se amesteca si se ia de pe foc.


Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

Alte retete recomandate:

Gulas la cazan

Gulas cu ciuperci

Gulas de vita

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii