Gulas de oaie

Pentru a prepara aceasta reteta de gulas sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de oaie, ardei iute, ardei gras, cepe, cartofi, faina, morcovi, patrunjel, telina, ou, bulion, piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie
  • 3 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 3 cepe
  • 3 cartofi
  • 3 linguri faina
  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 ou
  • piper
  • bulion

Mod de preparare

Carnea de oaie se taie bucatele, se rumeneste, se taie legumele marunt si se adauga si ele. Se adauga apa cat sa se acopere legumele. Se lasa sa fiarba cam 30 de minute, dupa care se adauga bulionul si sarea. Se mai lasa sa dea cateva clocote.

Ouale se bat cu faina si cu putina apa. Se toarna peste mancare. Se amesteca si se ia de pe foc.


Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

Alte retete recomandate:

Gulas la cazan

Gulas cu ciuperci

Gulas de vita

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos