Gusa de vita cu cascaval

Gusa si cascavalul se prajesc putin in ulei, apoi se adauga maduva de pasare.Se lasa sa se prajeaca impreuna pana se imbina ingredientele.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g gusa de vita
  • 500 g cascaval Trapista
  • 100 g maduva de pasare

Mod de preparare

Gusa si cascavalul se prajesc putin in ulei, apoi se adauga maduva de pasare.

Se lasa sa se prajeaca impreuna pana se imbina ingredientele.


Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...