Hamburger

• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in care mai

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • vrabioara vita - 1 kg
  • bacon - 4 felii
  • rosii cherry kumato - 12 buc
  • salata Lollo Rossa - 4 frunze
  • cascaval afumat - 4 felii
  • salata - 4 frunze
  • ceapa rosie - 8 rondele mari
  • ardei gras rosu - 4 rondele mari
  • sare si piper - dupa gust
  • ulei - 1 lingura
  • chifle de casa - 4 buc (reteta aici)

Mod de preparare

• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in care mai aveti resturi de carne care inca n-au iesit pana la capat, puteti adauga cuburi de ceapa
• asezonati cu sare si piper si amestecati bine – nu folosim alte condimente pentru ca vrem sa simtim gustul carnii de vita
• puneti baconul pe o hartie de copt intr-o tava. Peste feliile de bacon adaugati o alta hartie de copt si inca o tava si introduceti in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 5-7 minute pana devine crocant – facem acest lucru pentru a pastra baconul drept
• spalati bine salatele si rupeti cate o frunza pentru fiecare burger
• taiati ardeiul rosu rondele si curatati-le bine
• taiati rosiile cherry kumato rondele
• curatati si taiati ceapa rosie rondele
• modelati carnea in chiftele plate de diametrul chiflelor
• prajiti carnea de vita pe un grill bine incins, cca 2 min pe fiecare parte pentru a obtine o carne medium
• scoateti-o de pe grill si lasati-o cateva minute la odihnit
• taiati fiecare chifla in jumatate
• adaugati carnea pe o jumatate de chifla
• peste aceasta adaugati salata, rosiile jumato (cam 3 rosii per burger) , 2 rondele de ceapa rosie, 1 felie de bacon, 1 felie de cascaval afumat, 1 rondea de ardei gras, salata Lollo Rossa si apoi adaugati cealalta jumatate de chifla deasupra
• repetati procesul si pentru ceilalti 3 burgeri.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu mac si portocale

Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.

Tort cu mac si portocale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca