Hamburger Italian

• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciabatta - 4 buc
  • antricot de vita - 750 g
  • grasime de rata - 100 g
  • chimen macinat - 3 lingurite
  • rosii uscate - 12 buc
  • ruccola - dupa gust
  • busuioc proaspat - 12 frunze
  • crema de otet balsamic - 4 linguri
  • galbenus de ou - 2 buc
  • seminte de susan - 2 lingurite
  • mozzarella gourmet - 8 felii
  • cippole (la borcan sau cippolini) - 23 linguri
  • ceapa rosie - 1 buc (taiata rondele)
  • rosii cherry - 4 buc
  • sare si piper dupa gust
  • ulei de masline calitativ - 50 ml

Mod de preparare

• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine
• adaugati chimen macinat, ulei de masline, sare si piper si amestecati bine
• taiati ciabatta pe jumatate, ungeti-o cu galbenusurile de ou batute si presarati seminte de susan pe deasupra
• introduceti ciabatta in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute pana se rumeneste
• portionati carnea si pregatiti-o pe gratar – lasati-o cca 7-8 min la odihnit
• adaugati peste felia de ciabatta o felie de mozzarella gourmet si peste aceasta adaugati o bucata de carne, rosii uscate, ruccola, busuioc proaspat, crema de otet balsamic, alta felie de mozzarella, rondele de ceapa rosie si cippolini
• in "capacul" ciabbatei infigeti o frigaruie cu o rosie cherry si adaugati crema de otet balsamic pe deasupra
• serviti cu cartofi prajiti.

Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa