Iepure la tava cu orez este o friptura delicioasa de iepure. O reteta cu carne de iepure pe care o puteti pregati pentru o cina romantica.
Iepurele se spala bine si se portioneaza. In partile mai groase se fac mici taieturi in care se introduc bucati de usturoi. Intr-un vas de ceramica se pun bucatile de iepure, uleiul, apa , vinul, sarea, mirodeniile, rozmarinul.
Se da la cuptor la 180-200grade aproximativ 45min pana scade sosul la jumatate si se rumenesc bucatile de iepure. In acest timp le mai intoarcem, din cand in cand in tava ca sa se rumeneasca pe toate partile. Separat se fierbe orezul.
Se poate servi cu salata de cruditati sau cu muraturi si un pahar de vin rosu demisec.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii