Iepurele sicilian este o reteta italiana desavarsita, plina de gust, culoare si arome ce se imbina intr-o mancare delicioasa.
Trecem bucatile de carne prin faina, apoi le asezam in tigaie, intr-un singur strat si le rumenim in 3 linguri de ulei, la foc iute, pentru 4-5 minute.
Separat calim in 5-6 lg ulei ceapa, telina, morcovul si foile de dafin. Lasam 2-3 minute, marim focul si adaugam bucatile de iepure, presaram 1 lgt de zahar, stropim cu vin(n-am avut curaj sa pun otet). Lasam sa se evapore complet, apoi micsoram flacara spre minim, acoperim cu un capac si lasam 40 minute, adaugand din cand in cand, putina apa/supa.
Luam capacul, adaugam maslinele, ardeii, caperele, semintele de pin si stafidele tocate si lasam alte 15-20 minute.
Presaram cu frunze de menta proaspata. Pofta buna! Reteta Iepure Sicilian a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...
Supa crema de dovleac cu linte rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.