Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabus
Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore
Se serveste cu cartofi zdrobiti
O mancare de post, vegetariana, perfecta pentru zilele calde de vara :)
Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj