Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei
Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa in cratita in care s-au prajit si peste feliile de inima se adauga un pahar de vin alb, sare si putin piper macinat. Se acopera cratita, se lasa la foc mic un sfert de ora, dupa care se serveste, cu verdeata tocata deasupra. Bucatile de inima se asaza pe un platou, inconjurate de piure de gulii. Piureul se pregateste din gulii fierte si trecute prin sita, amestecate cu unt.
Pofta buna!
Alte retete culinare;
Cartofi la cuptor
Chiftele
Papanasi fierti
O prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata