Se pregateste marinata din uleiul de masline, ceapa, usturoi, sare, piper. Carnea de miel se taie in fasii de 4-5 cm lungime si 1 cm grosime. Se ada
Se pregateste marinata din uleiul de masline, ceapa, usturoi, sare, piper.
Carnea de miel se taie in fasii de 4-5 cm lungime si 1 cm grosime.
Se adauga marinata peste carnea de miel si se lasa la frigider intr-un vas acoperit cel putin 24 de ore.
Bucatile de carne se infig pe bete pentru frigarui si se frig 5-10 min pe fiecare parte, intorcandu-le frecvent si stropindu-le (ungandu-le) cu sosul de la marinata.
Rosiile se frig intregi, dar pe bete separate.
Se poate prepara si la cuptor, incins in prealabil la temperatura ridicata.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu lipie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa