Kulebiac rusesc

Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu fai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 pahar lapte
  • 15g drojdie
  • 3 oua
  • 1 lingura unt
  • sare
  • 1 bucatica zahar
  • sos de ciuperci; Umplutura: 1/2 kg carne tocata
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 150g unt

Mod de preparare

Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt si inabusita in unt, sare si piper. Se unge foarte bine o cratita si se intinde pe fund jumatate din aluat. Deasupra se asaza carnea si se acopera cu restul de aluat. Se unge capacul de aluat cu galbenus si se coace la cuptor la foc potrivit Se serveste cu sos de ciuperci.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite umplute cu pui si ciuperci, gratinate

Si daca tot e la moda prepararea clatitelor, am zis sa vin si eu cu ceva!

Clatite umplute cu pui si ciuperci, gratinate
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea