Lasagna cu carne este o reteta clasica de lasagna insa branza ii da un gust aparte. Ingredientele necesare sunt: carne tocata, foi lasagna, supa.
Lasagna este o reteta cu specific italian foarte simpla si gustoasa. Calim carne in ulei incins, punem sare si piper dupa gust si usturoiul zdrobit. Punem supa de carne si lasam la fiert. Cand scade supa turnam sosul de rosii si vinul. Mai lasam sa fiarba inca 15 minute. Calim separat faina tot in unt si amestecam continuu. Stingem cu lapte, condimentam cu sare, piper, rozmarin, nucsoara apoi lasam sa fiaba pana se ingroasa.
Ungem o tava cu ulei si punem un strat de foi lasagna oparite si scurse, se pune sos de carne, sos alb, branza si continuam asa pana se umple tava, doar ca ultimul strat este cel de foi lasagna. Peste ultimul strat se presara parmezan ras amestecat cu ou batut
Alte retete culinare recomadate
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj