Legumele umplute cu carne tocata sunt delicioase. Puteti face rosii umplute, vinete, dovlecei, ardei sau orice alte legume va plac mai mult.
Legumele umplute cu carne tocata sunt delicioase. Puteti face rosii umplute, vinete, dovlecei, ardei sau orice alte legume va plac mai mult. Legumele se spala, se taie fiecaruia capacul si se golesc de continut, cu ajutorul unei lingurite. Se presara cu sare si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei, se adauga carnea tocata si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Se adauga 1 lingura bulion, sare, piper si boia dupa gust. Se lasa amestecul sa se raceasaca si se adauga orezul, patrunjelul tocat marunt si oul.
Cu compozitia obtinuta se umplu legumele si se aseaza intr-o tava. Peste ele se toarna sosul format din 1/2 cana cu apa, 2 linguri bulion, sare si piper. Legumele umplute cu carne tocata se dau la cuptor pentru 30 minute.
Legumele umplute cu carne tocata se pot servi ca atare sau stropite cu smantana.
Pentru prepararea acestui aluat ar fi utila o tava din ceramica Emile Henry de la Kitchenshop.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti