LIMBA CU MARAR

Limba de vita se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se cresteaza. Mararul s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Limba de vita fara slung-1.000kg
  • sos brun-1.500kg
  • ceapa- 0.150kg
  • morcovi-0.150kg
  • telina radacina-0.100kg
  • vin rosu-0.100l
  • marar verde-0.200kg
  • lamaie-0.100kg
  • sare-0.020kg

Mod de preparare

Limba de vita se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se cresteaza. Mararul se curata, se spala; 150gr se opareste si se taie mai mare, iar restul de 50gr se taie marunt. Lamaia se spala si se taie felii. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga legumele(morcovi,telina si ceapa)si se fierb impreuna. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielita si se taie bucati(cate 2 la o portie). Bucatile de limba se fierb in sosul brun, 10-15 minute, se adauga marar(150gr) si spre sfarsit vin. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie,cu marar verde deasupra si decor de lamaie.
Se serveste cald.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Anamaria

Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.

Tort Anamaria
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea