Limba cu sos de rosii

Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba
  • 3-4cepe
  • 3 linguri unt
  • 1/2 litru bulion
  • 2-3 linguri vin
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi dafin
  • 1-2 lingurite zahar

Mod de preparare

Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina se prepara sosul. Ceapa data prin masina de tocat, se caleste putin in unt sau grasime, se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba putin impreuna. La nevoie se adauga ½ pahar de apa. Cind e aproape fiarta se pun condimentele, vinul, piperul (5-6 boabe), foile de dafin. Se mai lasa sa dea un clocot cu toate acestea, iar la urma se adauga zaharul (cine doreste).
Se poate servi atit rece cit si calda

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...