Mancarea de ardei gras cu carne de porc este foarte gustoasa. Pentru acest fel de mancare cu ardei puteti folosi orice fel de carne, nu doar de porc.
Mancarea de ardei gras cu carne de porc este foarte gustoasa. Carnea se taie in bucati mai mici si se rumeneste in putin ulei, pana capata o crusta aurie. Se scoate pe o farfurie si se lasadeoparte. In uleiul din tigaie se pune ceapa tocata marunt si ardeii taiati cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie. Se pune inapoi in tigaie si carnea si se toarna 200 ml apa calda. Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba, acoperit, pana cand apa scade si carnea este gatita. Se pun rosiile, decojite si taiate in cuburi mici. Se mai lasa sa clocoteasca 8-10 minute si se opreste focul. Se adauga patrunjelul si cimbru verde, tocate marunt.
Mancarea de ardei gras cu carne de porc se serveste fierbinte, cu mamaliguta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj