Mancare de cartofi cu afumatura

Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei, se ada

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • Cativa catei de usturoi
  • Foi de dafin
  • Afumatura (kaizer si slanina)
  • Patrunjel verde
  • Cartofi
  • Pasta de tomate
  • piper

Mod de preparare

Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei, se adauga apoi morcovul si ardeiul gras. Punem si afumatura si adaugam apa. Condimentam, adaugam piper si foi de dafin. Punem cartofii si lasam sa fiarba. Spre sfarsit adaugam bulionul desfacut si patrunjel proaspat.


Servim cu muraturi.Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...