Mancare de cartofi cu carne

Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 200 g carne prajita sau fiarta
  • 1 ceapa rosie
  • 100-150 ml supa de pui
  • unt
  • putin ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura firimituri de chifla
  • cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, adauga sare si pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt. Presara faina, toarna supa de pui, presara cascavalul ras si firimiturile de chifla, dupa care pune preparatul in cuptorul preincalzit si coace-l pana se rumeneste. Inainte de servire poti adauga si putin unt topit.
Alte retete recomandate

Tocanita mazare

Tocanita piept de pui

Tocanita de ficatei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...