Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, a
Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, adauga sare si pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt. Presara faina, toarna supa de pui, presara cascavalul ras si firimiturile de chifla, dupa care pune preparatul in cuptorul preincalzit si coace-l pana se rumeneste. Inainte de servire poti adauga si putin unt topit.
Alte retete recomandate
Tocanita mazare
Tocanita piept de pui
Tocanita de ficatei
Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.