Pentru a prepara aceasta reteta de mancare de cartofi cu carne de pui sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, carne de pui, oua, smantana , unt, cascaval, cimbru, boia dulce, ceapa, morcov.
Se realizeaza un piure de cartofi. Cand e rece, se adauga 2 oua si 200 g cascaval. Se ia o tava si se unge cu unt. Se pune piureul in tava. Carnea de pui se taie bucatele.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Peste ceapa se pun bucatile de pui, sare, piper, boiaua dulce, cimbrul si morcovul. Se amesteca. Cand sunt gata, se iau de pe foc si se adauga smantana si 50 g cascaval.
Se toarna compozitia peste piure. Peste se pun cubulete de unt si 50 g cascaval.Se coace 40-50 de minute.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Ciorba de loboda rosie
Chiftele
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii