Se curata ciolanul, se spala si se lasa in apa impreuna cu ceafa afumata. Se alege lintea si se lasa in apa rece. Se pune carnea pe foc in apa rece si
Se curata ciolanul, se spala si se lasa in apa impreuna cu ceafa afumata. Se alege lintea si se lasa in apa rece. Se pune carnea pe foc in apa rece si se fierbe pana se inmoaie. Pana se fierbe carnea se pregatesc celelalte ingrediente. Se curata ceapa si se taie felii foarte subtiri.
Se zdrobeste bine usturoiul dupa curatare. Se taie slanina afumata felii subtiri. Se tapeateaza cu bucatile de slanina un vas termorezistent, dupa care se pun in straturi urmatoarele ingrediente: lintea, ceapa, usturoiul si feliile de carne.
Unele straturi se sareaza, se pipereaza si urmam acest proces pana cand se termina ingredientele avand grija ca ultimul strat sa fie lintea. Se toarna zeama de carne fiarta, se acopera si se lasa la cuptor.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Pui cu legume
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa