Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, p
Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, pe un foc mic. Se adauga cate putina apa si se fierbe in continuare. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge, se pune in vasul cu pui, se mai toarna din zeama in care a fiert fasolea si se pune vasul din nou la cuptor. Cand apa a scazut aproape de tot, se adauga in putinul sos care a ramas si o lingura cu smantana.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Cozonacul Babka este renumit pentru savoarea pe care o are și pentru faptul că este un cozonac însiropat, de obicei...
Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromatăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa