Puiul se desface bucati si se spala bine. Se pune apoi intr-un vas cu untul fierbinte si se intorc bucatile pe ambele parti pana se albesc. Se adauga
Puiul se desface bucati si se spala bine. Se pune apoi intr-un vas cu untul fierbinte si se intorc bucatile pe ambele parti pana se albesc. Se adauga ciupercile si se las acoperite pana scade apa, pe foc mic. Dupa ce apa a scazut, se ma picura cate putina apa si se fierbe totul acoperit, pana ce furculita intra usor in carne. Se ia apoi capacul si se lasa carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti. La sfarsit se potriveste la gust de sare.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Chiftele
De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat. Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan,...
Naans cu branza topitaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura