Puiul se curata, se spala iar apoi se unge bine cu unt si se asaza intr-un vas cu o jumatate de pahar cu apa. Se pune vasul in cuptorul incalzit, la
Puiul se curata, se spala iar apoi se unge bine cu unt si se asaza intr-un vas cu o jumatate de pahar cu apa. Se pune vasul in cuptorul incalzit, la foc mic si se acopera cu un capac. Dupa aproximativ 20 minute se sareaza, se pune in tava usturoiul taiat feliute si se uda puiul cu sos pana incepe a se rumen. Se lasa apoi descoperit ca sa se rumeneasca uniform.
Se serveste cald, cu sote de legume sau cartofi pai.
Alte retete:
Tocanita de pui
Sarmale de post
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa