Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam
Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam cubuletele din radacinile de telina si de patrunjel, morcovul si fasolea, apoi amestecam. Oparim rosiile, tragem pielita de pe ele, le taiem in patru si le punem langa celelalte. Fierbem totul pe foc mic aprox. 1 ora. Cui ii place picant, poate adauga 1-2 ardei chili.
Alte preparate culinare recomandate
Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...
Steluțe sărate a la TimeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj