Se face o tocanita din carne tocata, iar mazarea si conopida se calesc. Se pun straturi de ingrediente, intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra conopida
Se face o tocanita din carne tocata, iar mazarea si conopida se calesc. Se pun straturi de ingrediente, intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra conopida si smantana. Se coc in cuptorul fierbinte pana sunt gata.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa