Mere umplute cu carne

Se inlatura oasele din carne, dupa care carnea se taie bucatele mici. Se curata merele, si, facand o gaura pe partea superioara, se scoate miezul. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aripi de pasare fierte sau prajite
  • Mere
  • Unt
  • Lapte
  • Faina
  • Lamaie

Mod de preparare

Se inlatura oasele din carne, dupa care carnea se taie bucatele mici. Se curata merele, si, facand o gaura pe partea superioara, se scoate miezul. Se prepara un rantas dintr-o lingura de faina si una de unt. Se adauga 100 ml lapte si se fierbe pana cand devine dens. Mai tarziu se adauga carnea si miezul de mere taiat marunt (fara samburi). Merele scobite se umplu cu acest amestec si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se prajesc la cuptor, la foc mediu.

Alte retete usoare recomandate

Musaca de vinete

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...