Se inlatura oasele din carne, dupa care carnea se taie bucatele mici. Se curata merele, si, facand o gaura pe partea superioara, se scoate miezul. Se
Se inlatura oasele din carne, dupa care carnea se taie bucatele mici. Se curata merele, si, facand o gaura pe partea superioara, se scoate miezul. Se prepara un rantas dintr-o lingura de faina si una de unt. Se adauga 100 ml lapte si se fierbe pana cand devine dens. Mai tarziu se adauga carnea si miezul de mere taiat marunt (fara samburi). Merele scobite se umplu cu acest amestec si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se prajesc la cuptor, la foc mediu.
Alte retete usoare recomandate
Musaca de vinete
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa