Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. I
Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. In putin ulei de masline amestecat cu unt, se lasa la foc mic sa isi dezvolte aromele usturoiul si salvia. Pe care apoi le scoateti. Mexicanii presarati cu putina faina se frig usor in uleiul aromat. Toata reteta se face la foc mic. Se adauga vinul. Se lasa la foc mic, cu capac, intorcand din cand in cand mexicanii.
Se pun doua felii de lamaie direct in el si se mai lasa pana a are sosul consistenta faina.
Se poate servi cu piure sau cartofi natur.
Alte retete recomandate:
"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.