Mexicani beti

Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. I

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • felii de carne de porc
  • carnat proaspat
  • piept de porc (kaizer
  • pancetta
  • costita sau bacon feliat subtire)
  • salvie
  • usturoi
  • vin alb sec
  • unt
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. In putin ulei de masline amestecat cu unt, se lasa la foc mic sa isi dezvolte aromele usturoiul si salvia. Pe care apoi le scoateti. Mexicanii presarati cu putina faina se frig usor in uleiul aromat. Toata reteta se face la foc mic. Se adauga vinul. Se lasa la foc mic, cu capac, intorcand din cand in cand mexicanii.

Se pun doua felii de lamaie direct in el si se mai lasa pana a are sosul consistenta faina.


Se poate servi cu piure sau cartofi natur.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de miel

"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...

Ciorba de miel
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii