Taiati carnea de ovina in cuburi de ca. 3 cm si dati-o la foc iute intr-o cratita mai serioasa, cu fundul mai gros, pana se rumeneste bine.Scoateti si
Taiati carnea de ovina in cuburi de ca. 3 cm si dati-o la foc iute intr-o cratita mai serioasa, cu fundul mai gros, pana se rumeneste bine.Scoateti si puneti carnea deoparte
Dati focul mic si puneti ceapa in cratita in care ati prajit carnea amestecand pana se moaie( cam 5 min).Stingeti cu zeama de rodii sau bulionul dizolvat in apa.
Puneti carnea inapoi in cratita, adaugand betisorul de scortisoara, ienibaharul, sare si piper si lasand sa fiarba acoperit, la foc mic ca. o ora.
Cand carnea e aproape gata, topiti untul intr-o tigaie, la foc moderat si puneti feliile de gutui in ea prajindu-le cam 5-6 minute.
Presarati zaharul, cuisoarele si scortisoara peste gutui, amestecati bine si puneti tot peste carne in cratita.
Adaugati o lingura de zeama de lamaie, acoperiti si lasati pe foc mic inca 30-40 de minute, amestecand ocazional sa nu se prinda.
Potriviti de sare si piper si zeama de lamaie dupa gust si serviti fierbinte cu pilaf clasic.
Reteta propusa de Meshtermare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa