Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si s
Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si se prajeste bine pe toate partile. Se amesteca periodic apoi se adauga condimentele si batoanele de scortisoara.
Se adauga pulpa de rosii si 800 ml de apa se lasa sa se fiarba timp de 1h si 30 de minute pana cand mielul devine fraged.
Se mai pun cartofii se lasa sa fiarba acoperiti pana sunt gata, continuati cu adaugarea curmalelor si se mai lasa 5 minute apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa preferinte.
Pofta buna!
Se serveste cu migdale si coriandru presarat deasupra sau cu garnitura de cuscus.
Alte retete de Pasti
Drob de miel
Friptura de miel coroana
O tarta raw cu ingrediente sanatoase . Este o tarta rapida ca aproape toate preparatele raw. In ultima vreme , dupa...
Tarta cu cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa