Miel cu ciuperci

Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri. Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pulpa de miel
  • 1 kg ciuperci carnoase
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de ceapa verde
  • 2 fire de praz
  • 1 lingura cu bulion
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • 2 liguri cu otet din vin rosu

Mod de preparare

Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri.

Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi la lase aroma. Punem untul la incins si calim repejor usturoiul, adaugam bucatile de carne, ceapa, prazul si un pahar cu apa+ote.

Il lasam sa dea in catev aclocote, punem ciupercile, bulionul amestecat cu apa.

Dam la cuptor si il lasam pana cand fierbe carnea.
Servim cu ceapa verde tocata

Alte retete de Pasti

Pasca cu ciocolata

Prajitura Snickers

Cozonac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...