Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri. Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi
Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri.
Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi la lase aroma. Punem untul la incins si calim repejor usturoiul, adaugam bucatile de carne, ceapa, prazul si un pahar cu apa+ote.
Il lasam sa dea in catev aclocote, punem ciupercile, bulionul amestecat cu apa.
Dam la cuptor si il lasam pana cand fierbe carnea.
Servim cu ceapa verde tocata
Alte retete de Pasti
Pasca cu ciocolata
Prajitura Snickers
Cozonac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa