Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam strans. Se pune
Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam strans.
Se pune ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti dovleceii.
Se spala dovleceii. Ii taiem cubulete si ii stropim cu zeama de lamaie. Se lasa in repaus 10 minute.
Ungeti o tava cu ulei, asezati in tava ruloul de came si puneti tava la cuptor, la foc potrivit.
Se adauga in tava vinul si se intoarce carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.
Amestecati uleiul ramas cu mierea si cu frunze de cimbru (zdrobite in mojar).
Ungeti din cand in cand carnea cu acest amestec si stropiti-o cu zeama lasata in tava.
Cand carnea se apropie de prajirea completa, puneti in tava si cubuletele de dovlecei si lasati-le la rumenit.
Se poate servi rece sau cald
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pasca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii