Miel cu macris

Mielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de lamaie. Mielul cu macris se serveste cald.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 2 kg macris
  • 1 lingurita faina
  • 2 linguri untura
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • o lingurita de zeama de lamaie
  • sare.

Mod de preparare

Mielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de lamaie.


Mielul cu macris se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu slaninuta la cuptor

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...

Omleta cu slaninuta la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca