Miel cu spanac

Se rumenesc, cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa
  • faina
  • sare
  • untura

Mod de preparare

Se rumenesc, cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge bine. Se pune in cratita cu carne, se adauga putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca scade prea tare se mai adauga putina apa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca