Miel cu spanac si bulion

Pentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 2 kg spanac
  • 1 lingurita faina
  • 2 linguri untura
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge bine. Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca scade tare, se mai adauga putina apa. Se pot adauga si cateva felioare de lamaie, dupa dorinta.


Mielul cu spanac se serveste cald.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si fructe confiate

Foarte usor de facut si foarte buna!

Prajitura cu iaurt si fructe confiate
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa